België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!
“Uitstekende advisering en dat kostte mij niets extra’s; precies wat ik nodig had. Ze werken discreet en weten waar ze het over hebben; een echte toegevoegde waarde ”
Groet Pieter Bosschaert
Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!
Het zelf selecteren en vergelijken van vermogensbeheerders is een hele lastige klus. De verschillen tussen de beheerders zijn erg groot. Verschillen in beleggingsbeleid, specialisme, aantal klanten, kostenstructuur, omvang, eigendomsverhouding, beloningsbeleid etc. Een goede vermogensbeheerder is ook niet automatisch voor u een geschikte beheerder.
Oranje Vermogensmanagement BV is een discreet en ervaren vermogensadviseur voor o.a particuliere beleggers, ondernemers, DGA’s en Family Offices. Door vrijblijvend gebruik te maken van onze diensten profiteert u direct van ons uitgebreide netwerk en kennis over de markt van. Wij hebben de jarenlange ervaring om u als belegger te informeren over hoe het nu eigenlijk in de Vermogensbeheerwereld werkt.
De komende week komen er nog redelijk veel kwartaalcijfers naar buiten, maar niet zoveel als in de afgelopen twee weken. We hebben nieuws nodig om de volgende sprong naar boven te maken, maar met minder nieuws, wordt het moeilijker om die sprong ook daadwerkelijk te maken. Tel daarbij op dat er een oud beursgezegde is, dat vaak wordt aangehaald. “Sell in May and go away”. Zal dat ook dit jaar weer gaan gelden? Minder kwartaalcijfers, voorlopig geen nieuws van de FED, neerwaarts doorbreken van technische steunpunten. Als we het zo bekijken, dan kan de beurs makkelijker naar beneden, dan naar boven. Dan hebben we nog een groot vraagteken in Europa, namelijk Griekenland. Hoe komt het daar tot een oplossing? Oh ja, dan hebben we ook nog verkiezingen in Engeland. Dus een week vol vraagtekens. Is er dan niets positiefs? Natuurlijk wel. Kijk naar de prijs van een vat olie. Deze is druk bezig om de $60 grens te doorbreken. Vorige week zagen we een prijs van $59,90 op de borden. Dus dat is een goede steun. Ook zagen we de dollar weer op $1,11 staan ten opzichte van de Euro. Dat is weer goed nieuws voor de exporteurs.