Bij een Mexicaans Zuid-Amerikaans Restaurant Hengelo hebben wij laatst genoten van heerlijke verse tapasgerechten. Zij hebben een niet zo heel uitgebreide menukaart maar dat hoeft ook niet, want dat wordt door grote koks erg afgeraden om een zeer uitgebreid menu aan te houden. Dit omdat dit dan ten koste gaat van de kwaliteit van de gerechten. Wanneer een restaurant een beknopte menukaart hanteert kun je vaak al zien dat zij zich geheel gefocust hebben op het maken van deze gerechten.
Lekker uit eten bij Restaurant Hengelo
Mijn vriend en ik hadden besloten om weer eens lekker samen uit eten te gaan en toen hebben wij gekozen voor het Mexicaans Zuid-Amerikaans Restaurant Hengelo waar wij nog nooit eerder zijn geweest. We zijn wel eens bij een ander Mexicaans tapas restaurant geweest wat ook erg lekker was. Alleen was het hier nog veel beter dan bij de andere. Mijn vriend heeft eerst de gefrituurde inktvisringen met knoflooksaus genomen. Dit beviel hem zo goed dat hij vervolgens nog een paar vis tapashapjes nam. Ik ben ook erg van de vis en vind het fijn dat zij zich zo gefocust hebben op een aantal vis tapashapjes. Daardoor kun je eigenlijk al zien dat zij erg goed zijn in wat ze doen. Ik heb als eerste twee spiesjes genomen waar zalm, gamba’s en kabeljauw op zat. Dit was heerlijk bereid. De gamba’s van Mexicaans Zuid-Amerikaans Restaurant Hengelo waren precies goed gegaard en niet te lang gekookt. Dan worden ze iets droog wanneer dit gebeurt. In één zin: het was een top ervaring bij dit restaurant in Hengelo!